......................... Antoinette Hermsen .............................


Zorgzaam, humoristisch, creatief, geduldig en ongeduldig, liefhebbende moeder van zoon, dienstbaar, vriendelijk en toch daar waar nodig ook niet bang gebiedende wijs te gebruiken, gezellig, steun en toeverlaat, rustig en druk, nieuwsgierig naar - en verwondering over het gedrag van andere mensen

Passie

Ik heb een grote passie voor kleine glaskraaltjes, waar ik allerlei sieraden, hangers en wandkleden mee maak. Ook werk ik altijd graag met swarovski-kristal en edelstenen. De chakra's en hun kleurwerking zijn inmiddels een grote inspiratiebron voor mijn creatieve werk geworden. Door mij af te stemmen op iemand en gebruik te maken van de chakrakleuren vindt er een energieuitwisseling plaats: Ik heb een talent om gevoelens en emoties die bij iemand spelen om te zetten in symbolen, patronen en woorden. Als ik iets aan het maken ben, voel ik welke kleuren gepakt willen worden, welke patronen gemaakt willen worden en vormt het ontwerp zich als vanzelf. Ook krijg ik tijdens het maken vaak woorden door die voor diegene gezegd willen worden. Ik vind het telkens weer een wonder hoe treffend het geheel blijkt te zijn. Maar ook als je zelf iets uitkiest wat ik al gemaakt heb blijkt vaak schot in de roos te zijn en je een fijn gevoel te geven.

Naast het kralenwerk, vind ik het ook heerlijk om granny-rondjes, hartjes, poncho's en buideltjes te haken. Ik schilder, teken en kleur graag en mozaïek mooie vlinders. Ik zit vaak te knippen en te plakken en zo ontstaan de mooiste collages.

Ik vind het heel leuk om samen creatief bezig te zijn en deel graag mijn talenten met jou. Ik geef dan ook regelmatig cursussen en workshops. Dus wil je het zelf leren? Kijk onder agenda voor actuele data, of neem gerust contact op om een aparte afspraak te maken en eens te komen kijken wat ik zoal doe en maak en verkoop. Hieronder volgen alvast wat voorbeelden.

Kralenkunst:

Collages / Knip- & Plakwerk:

Hieronder zie je enkele voorbeelden van de collages die intuïtief tot stand komen als ik lekker begin te knippen in oude tijdschriften. Soms gebruik ik het om inzicht te krijgen in wat me op dit moment bezighoudt. Je pakt niet voor niets een bepaald plaatje, qua vorm/kleur of gevoel. Het is ook heel leuk om een kleur als insteek te nemen. Bijvoorbeeld jezelf uit te dagen om alleen rode dingen te mogen uitknippen!

Zelf doen? Informeer naar de mogelijkheden!

Nu verkrijgbaar als briefkaart à € 1,-  . Dit is slechts een greep uit de afbeeldingen die ik heb gemaakt, kom gerust eens kijken.

Schilderijen

Haakwerk

Mozaïek...

Voorbeelden van gemozaïekte vlinders volgen zsm...