......................... Antoinette Hermsen .............................


Zorgzaam, humoristisch, creatief, geduldig en ongeduldig, liefhebbende moeder van zoon, dienstbaar, vriendelijk en toch daar waar nodig ook niet bang gebiedende wijs te gebruiken, gezellig, steun en toeverlaat, rustig en druk, nieuwsgierig naar - en verwondering over het gedrag van andere mensen

Cursussen /workshops

Het is altijd fijn, inspirerend en rustgevend om samen lekker creatief bezig te zijn. Plezier, gezelligheid en persoonlijke aandacht staan bij mijn cursussen voorop. Ik vind het belangrijk dat je je eigen ding kan doen en je het naar je zin hebt. Ik geef de cursussen dan ook bewust bij mij thuis met kleine groepen (max. 4 deelnemers): dan ben ik op mijn best en jij dus ook. Er is op die manier veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Als je het leuk vindt kan je ook altijd aan de hand van een aktueel thema van jezelf iets moois maken en/of geef ik allerlei informatie over de kleurwerking van de door jou gekozen kleuren.

Geef vooral ook aan als je geïnteresseerd bent in het volgen van een workshop en/of cursus, maar de genoemde data je niet uitkomen. Dan ga ik kijken of er meer mensen zijn en we een extra groep kunnen vormen.


De volgende 3-delige cursussen organiseer ik in opdracht van Forte Fit.
Forte Fit organiseert activiteiten voor 'senioren' (ong 55+) uit de gemeente Overbetuwe:
'' Plezier in het leven kan worden vergroot door samen met anderen bezig te zijn. Via onze activiteiten kan makkelijk contact gelegd worden met leeftijdsgenoten en gezamenlijk gewerkt worden aan 'een gezonde geest in een gezond lichaam'''. Zie ook www.fortefit.nl



3-delige cursus *Creatief met katoen*

De rode draad door deze cursus is het werken met katoen in allerlei vrolijke kleuren. In de eerste bijeenkomst leer je een armbandje te knopen in je lievelingskleuren. Vervolgens leer je in de tweede bijeenkomst om kleine hartjes te haken, die je met kralen verwerkt tot een mooie hartjeshanger. Tenslotte wordt in de derde bijeenkomst een dromenvanger gemaakt of een klein buideltje gehaakt. Er is een ruime keuze aan katoen, wol en acryl garen in allerlei kleuren. Ook tal van voorbeelden van ontwerpen en kleurencombinaties aanwezig.

Wanneer: 15, 22 en 29 november & 6,13, en 20 december
Waar:       Bij mij thuis op de Pr. Hendrikstraat 72 te Elst
Hoelaat:    'sochtends 10u-12.30u, inloop vanaf 9.45u
Prijs:          € 54,- voor 3 lessen, materiaal € 2 - € 5
Extra:         * Voor het haken is het nodig dat je stokjes kan haken; graag eigen haaknaald meenemen, maat 3, 3,5 of 4
                  * ism Forte Fit, voor 55 plussers, woonachtig in de gemeente Overbetuwe



3-delige cursus *armband weven met kralen*

Tijdens deze cursus leer je de basistechniek van het weven met kralen. Er zijn verschillende soorten weefraampjes aanwezig. Ook kun je kiezen uit prachtige miyuki glaskralen (speciaal gemaakt voor het weven) die in vele mooie kleuren beschikbaar zijn. Er wordt gewerkt aan de hand van diverse voorbeelden. Je leert de draden opspannen, het weven zelf, het afhechten en het afwerken van de armband met klittenbandsluiting.

Wanneer: 16, 23 en 30 november & 7,14, en 21 december
Waar:          Bij mij thuis op de Pr. Hendrikstraat 72 te Elst
Hoelaat:     op bovengenoemde data is inschrijving voor 'sochtends of 'smiddags mogelijk
ochtend: 10u-12.30u (inloop vanaf 9.45u) middag: 14u-16.30u (inloop vanaf13.45u)
Prijs:           € 54,- voor 3 lessen, materiaal € 3,50 - € 6

Extra:          * ism Forte Fit, voor 55 plussers, woonachtig in de gemeente Overbetuwe