Antoinette Hermsen ... Voor jou...

Zorgzaam, Spiritueel & Creatief

Spiritueel

Informatie-ochtend: ''Je bent meer dan je fysieke lichaam'' 

Mijn ervaring is dat we meer zijn dan alleen ons fysieke lichaam: je hebt ook een energielichaam. Er gebeurt zoveel op energie-niveau om je heen. Als je in gesprek bent, gaan er niet alleen woorden van jou naar de ander en andersom, er gebeurd veel meer! Soms voelt iemand niet goed, heb je je buik vol van iets, ervaar je een strak gevoel op je borst en heb je weleens een flits bij je navel/buik gevoelt als je ontzettend schrikt?
Als je je bewust wordt van de energie om je heen gaat er een extra wereld voor je open.

Bij deze wereld horen ook de Chakra's: Ze zijn en doen voor je energielichaam, wat je fysieke organen voor je lichaam betekenen en geven je inzicht in je emoties / gedrag/bewustzijn. Ik gebruik de werking van de chakra's en hun kleuren om je meer over dit thema te vertellen en te laten voelen. Waarom is de lievelingskleur van jouw vriendin blauw en die van jou groen? Waarom ga je graag naast die ene persoon zitten en liever niet naast die andere? Waarom weet juist die persoon je weeeer zo te raken? Ervaring leert dat het een leuke interactieve, praktische ochtend/avond wordt met tal van (kleurrijke) eye-openers!

(ook leuk als sessie op vriendinnenavond of teambuildingsessie op je werk)


Praktische informatie:
- datum volgt
- 10.00 uur tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur )
- graag van te voren inschrijven
- deelname  € 15,- p.p. (incl. koffie/thee)


Reiki

Elke behandeling verloopt bij mij op zijn eigen unieke manier, ieder moment is immers nieuw, elk mens is anders!

Ik heb gemerkt dat het voor mij het fijnst werkt als ik gewoon met de behandeling begin en me intuïtief laat leiden. De werking van de chakra's vormen een belangrijke leidraad voor het verloop van een behandeling. We praten kort over wat je bezighoudt. Dan leg ik mijn handen op je schouders, waarmee afstemming plaatsvindt op jouw lichaam en energie. Ik ben slechts een kanaal om de energie te laten stromen en ga met mijn handen daarnaartoe waar de Reiki-energie vervolgens heen wil en hou ze op die plek op je lichaam of er vlak boven. Bij de één komt zo het hele lichaam aan bod, maar het kan ook maar zo zijn dat ik bij de ander alleen het hoofd behandel of de benen. Reiki stroomt daarheen waar het nodig is, zet je in je kracht, helpt je om bij jezelf te blijven/komen. 

Als je het prettig vind kunnen we erna nog even van gedachten wisselen over wat er zoal in mij opkwam tijdens de behandeling. Immers Reiki stroomt naar je fysieke lichaam (kan bv een specifieke pijnplek verlichten), maar werkt ook op je emotionele lichaam (een emotionele blokkade kan worden aangeraakt en in beweging gezet worden). Mijn ervaring is dat een emotie of gevoel een teken is dat je je iets bewust mag worden op energie-nivo. Zolang je dat bewustzijn over die situatie niet hebt, blokkeert dat je handelen, kost dat heel veel energie. Meestal kan ik datgene waar je afhankelijk van bent voor je welzijn heel praktisch voor je benoemen.

Ik vertrouw er altijd volledig op dat de Reiki daarnaartoe stroomt -en altijd datgene doet- wat op dat moment nodig is voor jou.

Praktische informatie:
- € 40 euro
- duur consult ong. anderhalf uur
- als je wilt dat ik bij je thuiskom, geen probleem, maar dan komen er als je buiten Elst woont € 0,19 ct per km aan reiskosten bij.

Chakra behandeling / energetisch kleuradvies / spiegelsessie

Meer informatie volgt zsm