Antoinette Hermsen ... Voor jou...

Zorgzaam, Spiritueel & Creatief

Wat kan ik voor je betekenen? 


Ondersteuning voor mensen met Dementie en/of hun naasten. Nu ik dit werk al een poos doe, blijkt gaandeweg dat ik een talent heb om met mensen met Dementie om te gaan. Het gaat mij gemakkelijk af om contact te maken en dingen voorelkaar te krijgen bij hen. Met een flinke dosis humor, krijg ik nog veel voorelkaar waar het anderen vaak niet meer lukt. Het is een grote meerwaarde dat ik na een aantal keren vaak goed kan inschatten wat iemand nog wel of niet kan en daar oplossingen voor aan kan dragen. Ook kan ik bv naar de kapper gaan met diegene voor wie je zorgt als je zelf geen tijd hebt. Poosje gezelschap houden als je zelf weg wil. Of de boodschappen doen en huis aan de kant houden, zodat je zelf tijd hebt om wat leuks te doen met diegene waar je voor zorgt. Denk ook aan praktische hulp zoals regelmatig even langs gaan om te kijken hoe het gaat, was te doen, spullen in de ijskast op houdbaarheid checken. Ik observeer en vorm wat extra ogen om je vader moeder of partner in de gaten te houden en te signaleren als dingen niet goed meer gaan. Dus wil je ondersteuning voor je vader/moeder/partner met Dementie dan help ik je graag!

Persoonlijke begeleiding (van zowel jezelf als de mensen om je heen): We kijken samen waar je hulp bij kan gebruiken (bijvoorbeeld schoonmaken, opruimen, boodschappen doen, koken, plannen van activiteiten etc.)  en doen zoveel mogelijk samen. Ook kan ik praktische ondersteuning bieden als diegene die voor jou zorgt een middag iets voor zichzelf wil doen. 

Luisterend oor/emotionele ondersteuning: ik hoor graag wat je bezighoudt, waar je blij van wordt, wat je verdrietig maakt. Hoe fijn is het te kunnen delen wat je voelt en te vertellen over wat een bepaalde situatie met je doet. Vertel me gerust over je familie, je hobbies, je verleden of als je ergens mee zit. Ook blijkt het vaak heel fijn te zijn voor diegene die voor je zorgt te sparren over de meest optimale manieren van ondersteuning voor jou.

Gezelschap: ik hou je graag gezelschap , bijvoorbeeld tijdens een wandeling, fietstocht, dagje uit of vakantie. Laten we samen lezen, naar muziek luisteren, tuinieren, mooie gedichten lezen en/of spelletjes doen.  

Creatieve activiteiten: Ik deel graag mijn passie met jou, samen creatief bezig zijn. Lekker inspiratie opdoen, samen mooie dingen maken, haken/breien/kralenwerk/ tekenen/kleuren/mozaïeken. Kijk voor voorbeelden van wat je zoals kan maken/doen elders op de website.

Praktische hulp in en rondom huis: schoonmaken, boodschappen doen, dagelijks leven organiseren, afspraken regelen, ziekenhuisbezoek, tuin op orde houden, post behandelen, opruimklussen en nog veel meer....

Begeleiding in ziekte- en/of sterfteproces: afspraken regelen, helpen gevoelens op een rijtje te zetten voor beslissingen die genomen moeten worden, zorgen voor communicatie met familie en vrienden, luisterend oor, alles er te laten zijn wat er is, je laten voelen dat je er niet alleen voor staat, zorgen dat jij verbinding met jezelf houdt en er gebeurt wat jij wil. 

Reiki behandeling/ spiegelsessie/ begeleiding opvoeding kind / Uitleg energiewerking chakra’s ( ‘je bent meer dan je lijf,)  zie voor meer informatie elders op website

Kijk op voor nog meer informatie en mijn videoboodschap! 

Helpende hand

Praktische informatie:

  Uurtarief  € 27,50 per uur (incl. btw). schakel je me duidelijk en alleen voor schoonmaken in, dan reken ik € 18,50 (incl. btw)
  Woon je buiten Elst dan reken ik voor reiskosten 0,19 ct per km.
  Je kan me ook via je PGB inhuren
  Zowel korte als lange opdrachten zijn welkom
  Ik ben doordeweeks en/of ook twee zondagen en zaterdagen in de maand beschikbaar
  Ik vind het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van mijn diensten dus in bepaalde situaties en in goed overleg is het uurtarief bespreekbaar.