Antoinette Hermsen ... Voor jou...

Zorgzaam, Spiritueel & Creatief

Creatief

Passie

Ik heb een grote passie voor kleine glaskraaltjes, waar ik allerlei sieraden, hangers en wandkleden mee maak. Ook werk ik altijd graag met swarovski-kristal en edelstenen. De chakra's en hun kleurwerking zijn inmiddels een grote inspiratiebron voor mijn creatieve werk geworden. Door mij af te stemmen op iemand en gebruik te maken van de chakrakleuren vindt er een energieuitwisseling plaats: Ik heb een talent om gevoelens en emoties die bij iemand spelen om te zetten in symbolen, patronen en woorden. Als ik iets aan het maken ben, voel ik welke kleuren gepakt willen worden, welke patronen gemaakt willen worden en vormt het ontwerp zich als vanzelf. Ook krijg ik tijdens het maken vaak woorden door die voor diegene gezegd willen worden. Ik vind het telkens weer een wonder hoe treffend het geheel blijkt te zijn.

Naast het kralenwerk, vind ik het ook heerlijk om granny-rondjes, hartjes, poncho's en buideltjes te haken. Ik schilder, teken en kleur graag en mozaïek mooie vlinders. Ik zit vaak te knippen en te plakken en zo ontstaan de mooiste collages.

Ik vind het heel leuk om samen creatief bezig te zijn, vandaar dat ik ook regelmatig workshops organiseer. Kom je ook een keer?


Creatief samenzijn

Regelmatig hou ik op een zaterdag een 'open atelier-dag''.  Je bent dan van harte welkom om tussen 9.30u - 13.30u langs te komen bij mij thuis om iets creatiefs te doen of inspiratie op te doen of leuke spullen te kopen. Voel je vrij te komen hoelaat je zin hebt en hoelang je blijft....gratis entree....  Inspireer op jouw beurt ook anderen: laat zien wat je aan het maken bent, deel je creativiteit! 

Data:  volgen nog
Tijd:    tussen 10u en 13u
Locatie: Prins Hendrikstraat 72 te Elst (Gld),
Bijdrage: nvt gratis entree.


Workshops

Ik deel mijn creativiteit heel graag met jou en je kan dan ook alles van mij leren: Armband weven, Dromenvanger maken,  Collage Knippen en plakken, Armband rijgen (diverse technieken), Swarovski-bolletje rijgen, granny-rondje of vierkantje haken, poncho haken. Dit kan door bij mij een workshop te volgen, of door het individueel bij mij of jou thuis van me te leren.

Mochten de data die ik ingepland heb je niet uitkomen, laat dan even weten dat je geïnteresseerd bent, kan ik je evt benaderen voor een andere datum. Graag tot ziens!


Collage maken,  Knip- en plak je mee?  

Deze keer verzorg ik samen met Karien Pieterse deze workshop. Even een moment voor jezelf: het is heerlijk om je aandacht te richten op kleur en vorm, te voelen wat  je wel of niet mooi vindt en je zo op een eenvoudige manier te verbinden met schoonheid.  Lekker bladeren in oude tijdschriften, de mooiste plaatjes uitknippen en dan neerleggen, voelen en verleggen….
Het plezier dat wij beleven aan het maken van onze collages willen we graag met jullie delen. We gaan  meestal uit van een thema, een kleur, een verhaal, dier of een chakra, maar net wat er zich op het moment aandient.  EN misschien is het leuk om in deze tijd van het jaar je eigen kerstkaart op deze manier te maken! 
Onder voorbeelden creatief werk op deze site en op http://www.praktijkeigenwijze.nl vind je tal van voorbeelden van ons knip- en plakwerk. Graag een kleine en/of grote schaar meenemen!

Data: volgen
Tijd: 10u-12.30u ( inloop vanaf 9.45u)
Bijdrage: € 20,-
Locatie: Prins Hendrikstraat 72 te Elst (Gld),
Bijzonderheden: graag een kleine en/of grote schaar meenemen!


Hartjeshanger haken. Haak je mee?


Het is heerlijk (en verslavend) om die leuke kleine hartjes te haken: je kan de chakrakleuren nemen of verschillende tinten van één kleur. Ik heb in ieder geval heeeel veeeel bollekes mooie kleuren katoen voor je klaarliggen. Het is wel handig als je enige haakkennis hebt: Als je stokjes kan haken kom je al een heel end. Ik zal zsm een foto hierbij voegen, zodat je kan zien wat we gaan maken.

Data: volgen
Tijd:
10u-12.30u ( inloop vanaf 9.45u)
Bijdrage: € 20,-
Locatie: Prins Hendrikstraat 72 te Elst (Gld),
Bijzonderheden: neem gerust eigen haaknaald/katoen mee